Terug

Volg Shownieuws

Kritiek op Özcan Akyol in Sterren op het Doek: 'Hou op'

Nieuws

4 dec 2021, 22:51

In Sterren op het Doek gaat Özcan Akyol het gesprek aan met journalist Gerri Eickhof. De manier waarop Özcan Gerri ondervraagt wordt echter niet gewaardeerd door de kijker thuis...

Op Twitter stroomt de kritiek op Özcan zaterdagavond binnen. Gerri vertelt in het programma openhartig over zijn jeugd, en Özcan vraagt hem of hij het vroeger moeilijk heeft gehad met zijn huidskleur. Gerri doet hierover een boekje open en vertelt dat hij weleens werd uitgescholden. Hij lijkt duidelijk te maken er verder weinig over kwijt te willen.

"We hoeven het er niet over te hebben. Het is niet iets waar ik met veel plezier aan terugdenk. We zijn hier ook een beetje voor de aardigheid”, aldus Gerri.

Maar Özcan, ook wel bekend als Eus, houdt vol en vraagt door. "Ik vraag me wel af: het was toch meer dan vervelend? Het is toch karaktervormend?". Deze vraagstelling schiet in het verkeerde keelgat bij veel kijkers thuis. "Eus, hou op."

Uitdaging

Onlangs gingen de geruchten dat Özcan gevraagd zou zijn voor een nieuwe tv-uitdaging. Waar dit over ging zie je in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.