Terug

Volg Shownieuws

Kritische Kaj Gorgels nog steeds woest: 'Hypnose'

Nieuws

15 mrt 2022, 19:00

Kaj Gorgels windt zich nog altijd enorm op over de Nederlandse overheid en het OMT. Hoewel vrijwel alle maatregelen worden geschrapt, blijft Kaj ontzettend kritisch...

Vanaf 23 maart zijn mondkapjes nergens meer verplicht, behalve op het vliegveld en in het vliegtuig. Hoewel het OMT wel adviseerde het thuiswerkadvies en de mondkapjesplicht in het ov te behouden, besluit het kabinet anders.

Kaj deelt een nieuwsbericht hierover en schrijft er het volgende bij: "De hypnose gaat rustig door. De niet-werkende smoelpampers. Ik zie nog steeds mensen, alleen in hun auto, met zo'n ding op. Ongekend..."

Verzet

De RTL-presentator is samen met BN'ers als Doutzen Kroes en Tim Douwsma altijd erg kritisch geweest op de coronamaatregelen. Zo vond Kaj in november nog dat horeca-ondernemers en Nederlandse voetbalclubs zich massaal niet aan de regels moesten houden. Een bericht op onze Facebook-pagina over de rebellerende Kaj zorgde dan ook voor ontzettend veel reacties van voor- en tegenstanders.

Kaj is binnenkort weer te zien als presentator van een nieuw seizoen Temptation Island. Je ziet hier meer over in de video hieronder.

Monica Geuze verklapt wie nieuwe co-presentator wordt
0:18
Monica Geuze verklapt wie nieuwe co-presentator wordt

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.