Terug

Volg Shownieuws

Kylie Jenner en Travis Scott alweer uit elkaar

Nieuws

8 jan 2023, 16:12

De romance tussen Kylie Jenner en Travis Scott is alweer voorbij, meldt Us Weekly. Volgens een bron van het Amerikaanse tijdschrift blijven de realityster en de rapper, die samen twee kindjes hebben, wel vrienden.

"Kylie en Travis zijn weer uit elkaar. Ze zouden de feestdagen samen doorbrengen, maar in plaats daarvan ging zij naar Aspen met haar familie en vrienden", aldus de insider. "Dit is zo vaak gebeurd, ze staan erom bekend uit elkaar te gaan en dan weer samen te komen. Maar ze blijven altijd vrienden en geweldige co-ouders."

De twee hebben sinds 2017 een knipperlichtrelatie. In 2019 ging het stel uit elkaar, om later tijdens de coronapandemie weer bij elkaar te komen. De 25-jarige Jenner en de 31-jarige Scott hebben samen een dochtertje en een zoontje. Zij werden in februari 2018 en 2022 geboren.

Eerder werd bekend dat Kylie Jenner nu al multimiljonair is, op een enorm jonge leeftijd... Zie er alles over in de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.