Terug

Volg Shownieuws

Kylie Jenner en Travis Scott verwelkomen tweede kindje

Nieuws

7 feb 2022, 09:27

Kylie Jenner en haar vriend Travis Scott hebben hun tweede kind verwelkomd. De jongste dochter van de Kardashian-Jenner familie deelde op Instagram een foto van een babyhandje dat wordt vastgehouden door een kinderhandje, vermoedelijk die van grote zus Stormi Webster (4).

Jenner plaatste een blauw hartje bij de foto, wat er op lijkt te wijzen dat de tweede spruit van de Keeping Up With The Kardashians-realityster en cosmetica-ondernemer een jongetje is. Het kind is vorige week geboren, laat zij weten, op 2 februari. Dat was een dag na de vierde verjaardag van Stormi.

Tweede kindje

De zwangerschap van Stormi hield Jenner, die 19 was toen ze in verwachting raakte, verborgen voor de buitenwereld. In september bevestigde ze wel dat ze zwanger was van haar tweede kind. De naam van haar pasgeboren baby heeft Jenner nog niet bekendgemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.