Terug

Volg Shownieuws

Lange Frans heeft lak aan coronaregels en schudt massaal handen

Lange Frans heeft lak aan coronaregels en schudt massaal handen

Nieuws

7 sep 2020, 10:31

Rapper Lange Frans is helemaal klaar met de coronaregels. Zondagmiddag was hij aanwezig op het meseumplein in Amsterdam bij een demonstratie tegen de coronamaatregelen. Daar heeft hij volop de handen van andere demonstranten geschud, zo meldt AT5.

Zo schrijft de Amsterdamse nieuwszender: "Rapper Lange Frans heeft vanmiddag op het Museumplein gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen. Op de demonstratie kwamen zo'n tweehonderd mensen af. De rapper liet niet alleen in woord, maar ook in gebaar merken niets met de regels op te hebben." Ook is te lezen dat de rapper met mensen op de foto ging en hen omhelsde. Daarover zegt hij tegen AT5: "Ja, ik heb de meeste mensen de hand geschud. Het was een heerlijk samenkomen met vrienden en familie. We stonden hier tegen de spoedwet en de draconische maatregelen van de regering."

Tot slot laat Lange Frans weten dat hij niet het gevoel heeft iemand in gevaar te hebben gebracht met zijn actie: "Zolang onze minister Grapperhaus kan knuffelen op z'n eigen bruiloft, dan kunnen wij dat ook. Als de minister van Veiligheid en Justitie dat doet is hij blijkbaar niet tegen samenkomen. En dat zijn wij ook niet."

Minister Ferd Grapperhaus lag deze week onder vuur nadat Shownieuws enkele foto's liet zien waarbij hij geen afstand hield van gasten tijdens zijn bruiloft. Beelden daarvan zijn in de video hierboven terug te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.