Terug

Volg Shownieuws

Latin-ster Juan Luis Guerra naar Rotterdam

Latin-ster Juan Luis Guerra naar Rotterdam

Nieuws

6 feb 2017, 16:03

Juan Luis Guerra, een van de meest invloedrijke Latin-artiesten ter wereld, komt naar Nederland. Op 22 april 2017 staat hij als headliner op Festival Pal Mundo in Rotterdam Ahoy.

Guerra, bekend van de hits Frio, Frio, Burbujas de Amor en Bachata Rosa, verkocht meer dan 30 miljoen platen en heeft ruim 2,5 miljoen luisteraars per maand op Spotify. De Dominicaanse zanger won met zijn hits 15 Latin Grammy Awards, 2 Latin Billboard Awards en 2 Grammy's. Zijn muziekstijl is een kruising tussen merengue, salsa en bachata, afgewisseld met jazz, Afro-pop en folk songs. Guerra nam duetten op met onder andere Enrique Iglesias en Juanes.

In 2006 was de zanger de openingsact van de Bigger Bang-tour van The Rolling Stones. Ook was hij onderdeel van de 360-tour van U2. In 2013 was Guerra voor het laatst te zien in Nederland.

Naast Juan Luis Guerra verwelkomt Festival Pal Mundo nog meer grootheden uit de Latin-muziek. Onder andere zouk-formatie Kassav’ en de salsagroep Grupo Niche staan op 22 april 2017 in Rotterdam Ahoy.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.