Terug

Volg Shownieuws

Lauren Verster is dankzij haar dochtertje geen 'carrièrebitch' geworden

Lauren Verster is dankzij haar dochtertje geen 'carrièrebitch' geworden

Nieuws

24 mei 2019, 15:14

Lauren Verster werd vorig jaar voor het eerst moeder van haar dochtertje Leentje. Sinds dat moment richt ze zich zoveel mogelijk op haar kleine meid en is haar werk een stuk minder belangrijk geworden. Lauren: "Blij toe, want anders was ik zo'n koude afstandelijke carrièrebitch geworden".

Verster vertelt in het blad Weekend openhartig over het moederschap. "Ik vind het heel interessant. Ik kan nu wel roepen dat ik dat niet vind, maar de biologie heeft het zo geregeld dat ik alles wat mijn kindje doet geweldig vind", zegt de programmamaakster en presentatrice.

"Ook al doet ze iets heel normaals, ik sta handenklappend en stralend naast haar, denkend: wat gênant is dit. Maar ik voel het nu eenmaal zo." Voordat de kleine Leentje werd geboren, vond de jonge moeder dingen over kinderen helemaal niet zo boeiend. Dat is nu wel anders. "Maar ik ben blij toe, want anders was ik zo'n koude afstandelijke carrièrebitch geworden. Ik ben gewoon graag bij mijn kind."

De blondine vertelt dat ze in tegenstelling tot vroeger niet meer voor haar werk de hele wereld rond reist: "Ik ga niet meer naar het buitenland voor mijn werk. Ik heb dat lang gedaan, want ik had een soort avonturierzucht over me, maar ik vind het nu heel fijn om in Nederland iets te kunnen maken. Dat ik nu een kind heb, heeft er zeker mee  te maken."

Maar ondanks dat het moederschap Lauren wat zachter heeft gemaakt, neemt ze haar werk nog steeds bloedserieus.  Verster: "Voor mijn werk ben ik een journalistieke tijger en het volgende moment ga ik naar huis en ben ik weer een liefdevolle moeder en echtgenote. Dan moet ik mijn ouders lief aankijken of ze willen komen oppassen op hun zeventigste. Ze wonen in Den Bosch dus ik moet ze écht lief aankijken."

Vorig jaar april vertelde Lauren dat ze als moeder in korte tijd een 'lichtelijke' obsessie heeft gevormd. Vooral ‘s nachts maakte de presentatrice zich voortdurend druk of haar dochtertje Leentje nog wel leeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.