Terug

Volg Shownieuws

Lauren Verster: 'Een geluidsman begon mijn nek te likken'

Nieuws

16 juni 2022, 19:29

Lauren Verster heeft nog 'nooit #MeToo- of 'The Voice'-achtige toestanden' meegemaakt, dat vertelt ze in een interview met JAN. Ze laat wel weten dat er genoeg wordt geflirt achter de schermen.

"In al die jaren bij de televisie ben ik niet één keer door een leidinggevende in mijn kont geknepen", aldus de presentatrice openhartig. "Natuurlijk: flirtende medepresentatoren en cameramannen zijn er volop. En ik zal de dronken geluidsman die out of the blue in mijn nek begon te likken of de producer die z’n voet tussen mijn hotelkamerdeur zette en vroeg of ik zin had in een 'heet bad' niet snel vergeten – maar dat is toch iets anders." Verder laat ze het volgende weten: "Als de machtsverhouding gelijk is, kan en durf je natuurlijk veel sneller zoiets te zeggen als: 'Rot op joh, dronken torretje'. Mijn ervaring is dat het dan ook meteen klaar is."

Lauren benadrukt daarnaast dat het goed is dat misstanden aan het licht komen. "Er móéten dingen veranderen als het gaat over de machtsverhoudingen tussen mannen en vrouwen, maar omdat ik op dat gebied geen ervaringsdeskundige ben, voel ik me niet erg geroepen om er via social media van alles over de wereld in te slingeren. Ik vind het sowieso nogal apart dat iedereen overal maar een mening over heeft en ik schrik echt van de toon in de zogenaamde debatten die daar dan op volgen."

In verwachting

Begin deze maand liet de presentatrice weten in verwachting te zijn van haar derde kindje. Lauren en haar grote liefde Jasper hebben samen al 2 kinderen. In januari 2020 werd ze voor de tweede keer moeder en verwelkomde dochter Meggy, zo is in de video bovenaan de pagina te zien. In 2018 werd hun eerste dochter geboren: Leentje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.