Terug

Volg Shownieuws

Leco van Zadelhoff deelt verdrietig bericht

Nieuws

29 juli 2023, 19:43

Stylist Leco van Zadelhoff (zie video) deelt een verdrietig bericht op Instagram zaterdag. Zijn ex-partner Rob Sintenie is precies een jaar geleden veel te vroeg overleden. Ondanks dat het stel niet meer bij elkaar was, zit er nog steeds veel liefde tussen de twee.

Op Instagram schrijft Leco: "Lieve Rob... Vandaag is het alweer een jaar geleden dat je ons lijfelijk hebt verlaten. Ik zeg lijfelijk want in spirit ben je zo aanwezig."

En gaat hij verder: "Deze foto stond in het AM magazine ..zo zal ik je altijd blijven herinneren.. die mooie lieve smaakvolle man de man waardoor ik ben wie ik nu ben." Rob is de biologische vader van Leco's 17-jarige dochter Robbie. In Robbie herkent Leco dan ook veel terug van alle goede eigenschappen die Rob had.

Tot slot schrijft Leco: "Lieve Rob we missen je , denken aan je en vergeten je nooit… In liefde. PS. Hou ons maar een beetje in de gaten en stuur bij waar nodig!"

Bron header foto: Reni van Maren

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.