Terug

Volg Shownieuws

Lee Towers reageert op 'vals' optreden

Nieuws

16 dec 2023, 22:50

Lee Towers was onlangs te gast in de studio van Renze. De zanger mocht ter ere van het jubileum van het lied You'll Never Walk Alone optreden bij de talkshow. Maar kreeg bakken met kritiek over zich heen. Hij reageert nu op het 'valse' optreden.

"Dat begreep ik niet.", zegt hij over de kritiek die hij kreeg. De zanger vindt al het commentaar maar respectloos.

Vandaag Inside

"Maar ja daar hebben ze een soort van patent op. Die mannen. Afzeiken dat is hun patent. En wie het ook is. Ze tonen weinig respect voor anderen.", haalt hij uit. "Maar ja zolang die miljoenen bij John de Mol bij elkaar kunnen harken." De zanger heeft het hier over de mannen van Vandaag Inside die zich 'kapot hebben zitten ergeren' bij het zien van het optreden. Bekijk de beelden onderstaand:

Johan zag gesprek over You'll Never Walk Alone bij Renze: 'Heb me kapot zitten ergeren!'
3:14
Johan zag gesprek over You'll Never Walk Alone bij Renze: 'Heb me kapot zitten ergeren!'

Wakker liggen

Maar gelukkig ligt Lee niet wakker van alle kritiek die hij krijgt. "Waar ik blij van wordt is als ik hier vanavond weer mag optreden, en als alle mensen dan weer helemaal blij worden als ik er weer ben", sluit hij zijn verhaal af.

Hoogtepunten

In de Showbuzz, de wintereditie van Party/Weekend, blikte de zanger terug op een bewogen jaar. Naast een paar flinke tegenslagen, heeft de zanger ook veel hoogtepunten mogen beleven. "Feyenoord die kampioen werd, de koninklijke familie die me kwam knuffelen en ik heb voor de dertigste keer de marathon weg gezongen."

Lee Towers zorgt voor verbazing tijdens marathon van Rotterdam
0:53
Lee Towers zorgt voor verbazing tijdens marathon van Rotterdam

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.