Terug

Volg Shownieuws

Lee Towers zet miljoenenpenthouse te koop

Nieuws

17 mei 2022, 21:21

Lee Towers neemt een ingrijpend besluit: na ruim 30 jaar neemt hij afscheid van zijn penthouse in Scheveningen. De zanger heeft zijn stulpje te koop gezet, bevestigt de makelaar aan Shownieuws na berichtgeving van Bekende Buren.

Volgens de site kan Lee een klapper van een winst maken: hij kocht de woning voor ongeveer 5 ton en naar verluidt staat het dubbele penthouse te koop voor om en nabij de 1,8 miljoen euro.

De makelaar van de penthouse, Leslie de Ruiter, bevestigt dinsdag aan Shownieuws dat de woning van Lee te koop staat. Volgens Leslie, die een goede vriend is van de zanger, gaat de zanger weer terug verhuizen naar Rotterdam. Lee heeft nog geen nieuw huis gekocht, maar hij is al wel op huizenjacht. In bovenstaande video is de miljoenenpenthouse van de zanger te zien.

Onlangs gaf Lee Towers nog een openhartig interview aan Panorama waarin hij onder meer emotioneel vertelt over zijn jeugd. Een fragment is hieronder te zien:

Emotionele Lee Towers openhartig over jeugd
1:17
Emotionele Lee Towers openhartig over jeugd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.