Terug

Volg Shownieuws

Leontine Borsato: 'Ik kwam Iris Hond tegen in de wc'

Nieuws

15 nov 2021, 18:37

Leontine spreekt zich in het decembernummer van de LINDA. voor het eerst uit over de veelbesproken breuk met Marco Borsato en de hereniging. Daarin vertelt ze ook over een ontmoeting met Iris Hond.

Leontine vertelt openhartig over de de affaire die haar ex-man Marco had met Iris Hond. "Ik ben Iris (Hond, red.) eens tegengekomen in de wc van een restaurant", aldus Leontine. “Het was een vriendelijke ontmoeting. Omdat ik het haar gun, en dat heb ik haar ook gezegd, dat ze een nieuwe liefde in haar leven vindt."

Vrouwen die met getrouwde mannen gaan worden vaak bestempeld als gemeen, vindt Leontine. "Maar dat zijn óók mensen van vlees en bloed, die zijn onderweg misschien net zo de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt."

Historie

De twee scheidden vorig jaar na een huwelijk van bijna 22 jaar. Deze zomer werd duidelijk dat de twee weer aan het daten zijn. Ook daar is Leontine heel open over in het tijdschrift: "Het is heel vertrouwd, en ook nieuw. Marco en ik zijn weliswaar gaan scheiden, dat betekent echter niet dat we niet meer van elkaar hielden. We hebben 24 jaar historie, samen drie kinderen grootgebracht. Hij woont nu in Alkmaar en we spreken regelmatig lekker samen af. Weet je wat het is: ik zie echt een andere man. Of nee, eigenlijk zie ik weer de man op wie ik verliefd ben geworden. Hij ís er weer.”

Eerder sprak Shownieuws met Leontine en Jada over de hereniging. Dat zie je in hieronder:

Leontine en Jada voor het eerst over liefdeshereniging Marco
3:14
Leontine en Jada voor het eerst over liefdeshereniging Marco

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.