Terug

Volg Shownieuws

Leontine Ruiters bevestigt prille liefde met multimiljonair

Nieuws

4 okt 2022, 10:27

Leontine Ruiters heeft vlinders in haar buik! Er is een nieuwe man in haar leven die haar momenteel heel gelukkig maakt: ze heeft het erg gezellig met ondernemer en multimiljonair John Huiberts, bevestigt haar management aan Shownieuws na berichtgeving van Yvonne Coldewijer, die al langere tijd hoorde van deze liefdesgeruchten.

"Ik kan bevestigen dat ze het gezellig hebben maar het is nog pril", laat haar management weten aan Shownieuws. Ook wordt bevestigd dat het om multimiljonair John Huiberts gaat, de man die Yvonne maandagavond al noemde in haar Instagram Stories. John staat in de Quote 500. Alles over de nieuwe liefde van Leontine zie je in de video bovenaan deze pagina.

(screenshot: Life of Yvonne, Yvonne Coldeweijer)

Hieronder is een video van de multimiljonair te zien:

Seksueel grensoverschrijdend gedrag

Leontine liet in februari na lange tijd weer van zich horen op sociale media. Ze had een mediapauze ingelast na een aangifte van seksueel grensoverschrijdend gedrag aan het adres van haar ex-man Marco Borsato. Half december werd er door een op dat moment 22-jarige vrouw aangifte van "onzedelijke betastingen" gedaan tegen Marco. De vrouw zei vanaf haar vijftiende te zijn misbruikt door de zanger. Leontine, met wie de zanger op dat moment na een relatiebreuk net weer samen was, heeft geen officiële reactie gegeven op de gebeurtenissen. Wel liet haar manager toen aan RTL Boulevard weten dat zij "erg aangeslagen" was, niet ging reageren en voorlopig een pauze in zou lassen op Instagram. Half januari volgden er via het onlineprogramma BOOS van BNNVARA meer beschuldigingen aan het adres van Marco Borsato. Hij zou in zijn functie als coach bij The voice of Holland en The Voice Kids verscheidene kandidates en medewerkers hebben betast.

In april werd bekend dat Leontine Ruiters officieel afscheid had genomen van de achternaam Borsato. Na haar mediapauze deelt Leontine regelmatig foto's en filmpjes van leuke tripjes die ze met haar vriendinnen maakt, zie de video's boven- en onderaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.