Terug

Volg Shownieuws

Leontine supertrots: 'Blijf altijd zó stralen lieverd'

Nieuws

23 sep 2022, 14:33

Ook Leontine Ruiters zet haar jarige zoon Senna deze vrijdag extra in het zonnetje. Op Instagram deelt ze een emotionele post over de jarige job.

Zo schrijft Leontine: "Lieve Senna, vandaag is jouw dag! Jij maakte mij 21 jaar geleden voor de 2de keer moeder en vanaf ‘t eerste moment dat je op mijn buik lag zag én voelde ik een enorme herkenning. Niet alleen van buiten, je was een plaatje van een baby met dik zwart haar en een prachtig huidje, maar juist ook van binnen voelde ik direct een spirituele band met jou. Nu ben je 21, je werkt keihard en staat voor wie je bent! Papa en ik zijn ontzettend trots op jou lieve Sen. Blijf altijd zó stralen lieverd, we houden ontzettend veel van je…… Van harte gefeliciteerd lieve Senna 💙🎈🎉."

Leontine deelt de laatste tijd regelmatig foto's en filmpjes van leuke tripjes die ze met haar vriendinnen maat, zie de video's boven- en onderaan de pagina.

Leontine nam afgelopen voorjaar officieel afscheid genomen van de achternaam Borsato, zo meldde de familie althans op het Instagramaccount van hun nieuwe hond Obi. Leontine was tot hun scheiding in 2020 getrouwd met zanger Marco Borsato. In een vraag-en-antwoordsessie verklaarde de familie waarom het account van de hond te vinden is onder de naam Obi Ruiters. "Mama Leontine heet officieel nu weer Leontine Ruiters", luidde het antwoord. "Daarnaast vinden we Obi Ruiters ook simpelweg gewoon mooier klinken dan Obi Borsato."

Leontine Ruiters met vriendinnen op vakantie
0:20
Leontine Ruiters met vriendinnen op vakantie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.