Terug

Volg Shownieuws

Leontine zet jarige Leco van Zadelhoff in het zonnetje

Leontine zet jarige Leco van Zadelhoff in het zonnetje

Nieuws

15 mei 2021, 15:38

Visagist van de sterren Leco van Zadelhoff viert zaterdag zijn 53e verjaardag, tijd voor goede vriendin Leontine om hem in het zonnetje te zetten.

"Hiep hiep hoera, mijn beste vriend is vandaag jarig!", schrijft Leontine op haar Instagram. "Lieve Leco gefeliciteerd, ik hou van jou. Al ruim 30 jaar reizen we samen door dit leven en daar ben ik enorm dankbaar voor. Je bent een prachtmens."

Ze deelt daarbij een aantal prachtige foto's van het duo.

Leco zelf staat ook stil bij zijn verjaardag op Instagram. "En dan mag ik zomaar 53 worden vandaag!!! Ik voel me een geluksvogel ..oprecht dankbaar wat het leven mij tot nu toe heeft gegeven! Zoveel liefde om mij heen! Ik weet dat dat niet vanzelfsprekend is .. dus omarm het gevoel met heel mijn hart."

"Hè wat grappig, mijn visagist en haarstylist is vandaag ook jarig", grapt Chantal Janzen onder de foto. En ook: "IK HOU ZO VAN JOU ALLERLIEFSTE!!!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.