Terug

Volg Shownieuws

Leroy reageert op grote kritiek

Nieuws

23 okt 2022, 11:58

Leroy Molkenboer werd onlangs behoorlijk onder vuur genomen door kijkers van Chateau Meiland. Ze vonden hem veel te grofgebekt tijdens een autorit met Maxime. Hij reageert nu op de kritiek...

Tijdens een autorit naar Frankrijk kwam Maxime er in de auto achter dat ze de klaargelegde broodjes is vergeten. Dat riep een enorme reactie op bij Leroy. "Dan hebben we de hele dag geen vreten!", schreeuwde hij uit, terwijl hij vloekte. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

In Weekend reageert Maxime op de grote kritiek die dit opleverde. "Belachelijk", zegt ze erover. "Aan de ene kant, als ik het terugzie op tv, dan denk ik met dat schelden ook weleens: o, wat erg! Maar aan de andere kant denk ik dat iedereen wel eventjes het k-woord of weet ik het wat zou uitspreken als je je klaargemaakte broodjes bent vergeten terwijl je nog zo'n enorme rit moet maken. Dus tja. Ik vond het zielig voor Lee."

Is Leroy zelf van de reacties geschrokken? "Nee hoor", zegt hij tegen het weekblad. "Dat doet me niet zoveel. Twitter is altijd negatief. En de mensen die hadden gereageerd onder die berichten over mij waren allemaal positief en het ook met me eens."

Maxime benadrukt dat alles goed zit tussen haar en Leroy. "Het is gewoon een schat. Lee is alles wat ik wil: lief, zorgzaam, knap. Het voelt heel erg yin en yang bij ons. We vullen elkaar heel goed aan."

Reacties kijkers

Hieronder lees je nog enkele reacties van kijkers. Zo plaatste een kijker: "Haak echt af op het taalgebruik van Leroy: lekker voorbeeld voor je kinderen, heel triest dit." Een andere kijker was ook niet te spreken over het taalgebruik: "Het aantal gvd’s is niet charmant en zo niet gezellig!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.