Terug

Volg Shownieuws

Leslie Keijzer ging vreemd tijdens opnames Echte Meisjes in de Jungle

Nieuws

21 juni 2024, 17:33

Leslie Keijzer kunnen we kennen van Echte Gooische Moeders of van haar eigen boek (zie video), maar echte fans kennen haar nog van Echte Meisjes in de Jungle 2011. In Open Kaart doet de realityster een bijzonder onthulling over dat seizoen.

Ze heeft namelijk haar verloofde tijdens deze opnames ontmoet. Dit terwijl ze beiden nog in een relatie zaten...

In gesprek met Robbert Rodenburg hoeft Leslie niet lang na te denken over haar meest memorabele tv-moment: "Dat is bij mij heel makkelijk. Ik heb mijn vriend ontmoet tijdens Echte Meisjes in de Jungle."

Laatste avond

Vriend Goof was televisieproducer bij het programma en was dus ook een maandlang bij de opnames. "We hadden allebei een relatie (...) Je kon tussendoor niks doen, want je had geen zeep en geen scheermes. Je stonk gewoon, je kon niks zeg maar."

Toch sprong er op de laatste avond een vonk over. "Ik zei de laatste avond: 'Nou, jij slaapt vandaag bij mij, hè?' Want we sliepen toen in het hotel." Toen hij haar zei dat hij daar even over na moest denken, gaf ze hem een ultimatum. "Het is ja of nee. Toen zei hij ja. Toen was het raak. En toen dacht ik: die ga ik eventjes beet houden."

Niet verteld

In Nederland besloten de twee om hun relaties te beëindigen. Al hebben ze hun ex-partners nooit de echte reden vertelt. "Nee joh, niemand wist wat het was. Want het was not done in die tijd als je met iemand van de televisie ging. Dat kon echt niet. (...) Dat je met een kandidaat gaat, dat mocht niet. Dat heb ik dus niet tegen mijn ex gezegd, nee."

Boek

Sterker nog: de ex-partner van Leslie weet pas sinds kort van haar overspel. In haar nieuwe boek Mama Huilt Harder vertelt ze alles over haar ontmoeting met Goof. "Ik had hem aan de telefoon en toen zei hij: 'Leuk, dat boek. Weet je wel, waar ik in sta. In de jungle.' Toen zei ik: Ja, ja, ja.' (...) Dus toen had hij het wel door."

Momenteel is het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders in volle gang, en kunnen we Leslie en Goof samen met hun twee kindjes bewonderen. Bekijk onderstaand een aantal beelden van het huidige seizoen:

De hoogtepunten van een nieuw seizoen Echte Gooische Moeders
0:47
De hoogtepunten van een nieuw seizoen Echte Gooische Moeders

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.