Terug

Volg Shownieuws

'Levensgevaarlijke' ochtend voor Monica Geuze

Nieuws

27 juni 2024, 10:21

Het was donderdagochtend geen rustige ochtend voor Monica Geuze. Sterker nog: Ze belandde in een levensgevaarlijke situatie.

Benieuwd hoe Monica, volgens één van de deelnemers van The Bachelor écht is? Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Op de Instagram van de presentatrice vertelt ze over de toestand. De ochtend van Monica leek heel normaal te beginnen met een foto van haar outfit; een lange blauwe zomerjurk. "Outfit van de dag", schreef ze bij de Instagram Story.

Maar in de volgende Story zien we dat de ochtend toch niet zo vlekkeloos verliep. "Of toch niet", schrijft Monica bij een foto van het wiel van haar fiets, waar een stuk van haar jurk in is blijven hangen.

"De groeten & levensgevaarlijk, dus lieve mensen (hadden jullie waarschijnlijk zelf al bedacht), maar maxi dresses & elektrische bak-) fietsen gaan niet samen", schrijft Monica bij haar laatste Story, waar haar toegetakelde jurk te zien is.

De tekst gaat verder onder de screenshot.

Over andere boeg

Op sociale media is geregeld te zien dat Monica een druk leventje heeft. Vaak is ze zelf de ster van de show, maar laatst besloot de presentatrice het anders te doen (zie video hieronder). Ze besloot vriendin Romee Strijd uit de brand te helpen tijdens het filmfestival in Cannes.

Op de TikTok-video was te zien dat Romee haar en Danique Bossers, die ook hielp, erg dankbaar was. "De beste hulp die ik me kon wensen", schreef ze erbij. Beide dames waren in het zwart gekleed.

Monica Geuze helpt Romee Strijd op de rode loper
0:14
Monica Geuze helpt Romee Strijd op de rode loper

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.