Terug

Volg Shownieuws

Lewis Hamilton deelt kiekje met Nicki Minaj

Lewis Hamilton deelt kiekje met Nicki Minaj

Nieuws

27 sep 2018, 07:51

Werd Lewis Hamilton laatst nog gespot aan de zijde van een Nederlands model, heeft hij het nu wel heel gezellig met niemand minder dan Nicki Minaj. De autocoureur deelde woensdag een kiekje van zichzelf en de rapper tijdens een vakantie in Dubai.

Eerder deelden de muzikante en de Formule 1-coureur al allebei foto's uit de woestijnstad, wat de geruchtenmolen aardig op gang bracht. De twee hadden het ook al vrij gezellig met elkaar tijdens een feestje in New York voor de nieuwe modelijn van Lewis voor Tommy Hilfiger.

Nicki liet onlangs in de talkshow van Ellen DeGeneres weten dat er mogelijk een nieuwe man in haar leven is. "Het is allemaal nog aardig nieuw, maar hij gaat al een paar pruiken mee", grapte de rapper.

Lewis is sinds zijn breuk met Pussycat Dolls-zangeres Nicole Scherzinger aan vele beroemde vrouwen gelinkt. De laatste geruchten waren dat hij iets zou hebben met het Nederlandse model Cheyenne Ciani. Nicki had eerder twaalf jaar lang iets met Safaree Samuels, en datete ook met Nas en Meek Mill.

https://www.instagram.com/p/BoNOHWfh9qN/?taken-by=lewishamilton

(BuzzE/Redactie)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.