Terug

Volg Shownieuws

Liam Payne kampte met suïcidale gedachten

Liam Payne kampte met suïcidale gedachten

Nieuws

8 juni 2021, 21:17

Liam Payne heeft een tijdje met suïcidale gedachten rondgelopen. De voormalig One Direction-zanger kampte met een depressie maar hield dat geheim, vertelt hij in de podcast Diary of a CEO.

De eerste problemen ontstonden al gedurende Liams tijd in One Direction. Hij noemt het zijn "pillen en drank-fase". "De beste manier om ons in toom te houden was ons opsluiten in een hotelkamer. En wat is daar? Een minibar", beschrijft de 27-jarige zanger. Al snel gaf hij naar eigen zeggen feestjes voor zichzelf, iets wat "jaren" door leek te gaan.

Gedurende de coronacrisis kreeg Liam een terugval en greep hij opnieuw naar de fles. "Ik denk dat meer mensen dat hebben gehad. Het werd bij mij steeds vroeger en vroeger en ook steeds makkelijker", aldus Liam, die naar eigen zeggen zelfs aangeschoten in Zoom-sessies zat. Ook kwam hij veel aan door slecht te eten. "Ik gebruikte als excuus dat het voor een filmrol was."

Als Liam wordt gevraagd of zijn drank- en drugsgebruik leidde tot suïcidale gedachten, beaamt hij dat. "Er zijn dingen waar ik nog nooit over heb gesproken. Het was echt heel erg."

In hetzelfde gesprek geeft Liam aan dat hij zijn verloving met Maya Henry heeft verbroken, zo werd maandag al duidelijk. Hij was sinds september met het 20-jarige model verloofd.

Praten over zelfmoordgedachten kan 24/7 via 0900-0113 en de chat op 113.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.