Terug

Volg Shownieuws

Meghan onthult schattige bijnaam van prins Harry

Meghan onthult schattige bijnaam van prins Harry

Nieuws

26 feb 2021, 11:28

Prins Harry en Meghan wonen bijna een jaar in de Verenigde Staten. Het tweetal is volledig gesetteld in hun miljoenenvilla in Santa Barbara, echter heeft Harry nog nooit een tour gehad door de omgeving. Voor goede vriend en talkshowhost James Corden de perfecte gelegenheid om hem de stad te laten zien.

Ook Meghan maakt haar opwachting tijdens het interview. Via een videocall komt zij in beeld. James wil aan Meghan laten zien dat hij en Harry een bezoek brengen aan het huis waar 'The Fresh Prince of Bel-Air' is opgenomen. Volgens James is dit de perfecte villa voor het stel, maar volgens Meghan zijn ze nu wel genoeg verhuisd.

Meghan neemt ook het moment om aan Harry te vragen hoe de tour gaat. Wat blijkt: ze heeft een schattige bijnaam voor haar man. "Haz, hoe gaat de tour?" James is verbaasd wanneer hij deze bijnaam hoort: "Haz? Haz? Noemen we je tegenwoordig zo?" Waarop Harry reageert: "Nee, je bent mijn vrouw niet."

Meer een stap terug dan een vertrek

In bovenstaande video vertelt Harry ook openhartig over de beslissing om een stap terug te doen van de Britse koninklijke familie. "Het was meer een stap terug dan een vertrek. Het was een erg heftige situatie zoals veel mensen hebben gezien. We weten allemaal hoe de Britse pers kan zijn en het was funest voor mijn mentale gezondheid", legt Harry uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.