Terug

Volg Shownieuws

Liefdevolle ontmoeting voor Yolanthe en Xess Xava

Nieuws

31 juli 2022, 18:16

Een bijzondere ontmoeting voor Yolanthe Cabau en haar zoontje. Tijdens hun reis door Kenia zijn ze uitgenodigd door de Masai. Op Instagram doet de actrice verslag van het bezoek dat zij zondag brachten aan de beroemde Afrikaanse nomadenstam.

"We worden uitgenodigd door de Masai om hen in hun dorp te bezoeken. Wat een geweldige uitnodiging", schrijft Yolanthe zondag in haar Instagramstories. "Ik kan niet wachten om te zien hoe deze prachtige stam leeft en om Xess Xava te leren hoe ongelooflijk onze wereld is."

In de daaropvolgende video's is te zien hoe de actrice en haar zoon zingend welkom worden geheten door de in felle kleuren geklede stamleden. Ook is te zien hoe Xess Xava met de stamleden mee springt tijdens een dans. Niet veel later helpt de jongen ook mee met het maken van een vuurtje. Ook krijgt Yolanthe een kijkje in de woningen van de Masai.

Een kleine week geleden deelde Yolanthe in een video dat zij en haar zoontje naar Afrika vertrokken voor een safari. Voor in ieder geval de eerste nacht sliepen moeder en zoon in een safaritent, zo was te zien in de video. Hoe lang de twee nog in Afrika zijn en of ze alleen Kenia aandoen, is vooralsnog niet bekend.

Yolanthe en Xess Xava op safari
1:26
Yolanthe en Xess Xava op safari

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.