Terug

Volg Shownieuws

Liefdevolle woorden voor jarige Donny Roelvink

Nieuws

17 dec 2022, 08:53

Ondanks dat het leven van Donny Roelvink momenteel op zijn kop staat, is het zaterdag een bijzondere dag voor de Roelvinkjes. De jongste zoon van Dries is namelijk jarig!

De Jarige Donny is alweer 26 jaar geworden! Op Instagram plaatst Dave te lieve foto's met zijn broertje, met de tekst: "Happy bday gabber! Trots dat ik je me broer mag noemen. Jij komt sterker terug dan ooit, 100%!"

Teelbalkanker

Vrijdag liet Donny via Instagram weten teelbalkanker te hebben. Inmiddels is hij geopereerd en kijkt hij met volle moed naar de toekomst. Zie onderstaande video voor beelden die Donny heeft gemaakt in het ziekenhuis.

Donny Roelvink heeft teelbalkanker
0:34
Donny Roelvink heeft teelbalkanker

"15 December, Een dag die vol stond in het teken van “positiviteit”. De kerstboom optuigen, een leuke avond tegemoet met optredens van mijn vader en om de 5 minuten overspoeld worden met honderden mooie berichten over aflevering zeven van Special Forces VIPS. En dan hoor je opeens dat je teelbalkanker hebt", schreef hij op Instagram.

In de uitzending van Shownieuws werd er uitgebreid stilgestaan bij het heftige nieuws van Donny. Zie onderstaande video.

Er is teelbalkanker geconstateerd bij Donny Roelvink geconstateerd
2:36
Er is teelbalkanker geconstateerd bij Donny Roelvink geconstateerd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.