Terug

Volg Shownieuws

Lieke van Lexmond blikt terug op turbulent jaar

Nieuws

29 dec 2021, 16:43

Lieke van Lexmond blikt in een Instagram post terug op 2021. Ze is in 2021 bewust voor verbinding blijven staan, maar vertelt ook dat ze het niet makkelijk heeft gehad.

Het was een turbulent jaar voor Lieke van Lexmond en telt nu de laatste dagen van 2021 af. "De laatste dagen van 2021. Dit jaar heb ik heel veel geleerd over mezelf, bepaalde mensen en hoe de wereld soms helaas werkt. Het was zeker niet gemakkelijk, maar het voelde heel goed om heel dicht bij mijn eigen normen en waarden te blijven en daarbij niemand buiten te sluiten. Ik ben trots dat ik niet voor mijn ‘eigen hachje’ gegaan ben en me niet heb laten verleiden om op allerlei klinkklare onzin in programma’s, columns en kwetsende zogenaamde satire te gaan reageren en daarmee met de negativiteit mee te gaan."

Verder schrijft de presentatrice op Instagram: "Bewust ben ik blijven staan voor verbinding en een open mind. Er zijn veel beweringen (niet gecheckt en ook echt niet waar) die vernietigend werkten en het mij en mijn bedrijf niet gemakkelijk gemaakt hebben. Blijkbaar is de “cancel-cultuur” het nieuwe normaal, maar dat moeten we samen niet zomaar accepteren."

Wel hoopt ze het beste voor iedereen in 2022. "Ik wens iedereen dan ook alleen maar mega veel liefde en geluk voor 2022. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je nooit zo lelijk/onaardig over iemand of iets kan zijn als je zelf goed in je vel zit. Wees niet bang om lief te hebben, liefde te geven en te ontvangen, het is de sleutel naar zoveel moois."

Kritiek

Jetteke en Lieke van Lexmond zorgden onlangs ook al voor de nodige ophef vanwege hun samenwerking met een bekend cosmeticabedrijf. Het bedrijf haalde de pagina met daarop hun interview over hun Moon Calendar offline, nadat men online veel kritiek had gekregen omdat de zussen kritisch zouden zijn over de coronavaccinaties.

Lieke en Jetteke hebben al vaker kritiek gekregen vanwege hun opvattingen. Zo claimden ze dat de maan invloed had op zaken als de bestorming van het Capitool op 6 januari (zie video bovenaan pagina). Van deze kritiek liggen de zussen niet wakker, zeggen ze. "Het gaat ons om positiviteit dus negatieve gevoelens passen daar niet bij. We zijn rasoptimisten, luisteren naar ons hart en leven op intuïtie."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.