Terug

Volg Shownieuws

Lieke Martens reageert emotioneel

Lieke Martens reageert emotioneel

Nieuws

24 okt 2017, 11:10

Lieke Martens was uiteraard zeer vereerd met de uitverkiezing tot beste voetbalster van de wereld. ,,Het is ongelooflijk. Hier werk je zo hard voor'', zei ze in een filmpje op het Twitteraccount van de OranjeLeeuwinnen. Bondscoach Sarina Wiegman werd ook nog gekroond tot beste coach van het jaar van een vrouwenteam. Martens: ,,Dat we allebei een prijs winnen is helemaal super. Sarina is gewoon een topcoach. Als je ziet hoe ze met ons naar het EK heeft gewerkt. Ze kent elke speelster door en door.'' Onder leiding van Wiegman veroverde Oranje afgelopen zomer de Europese titel.

Beide vrouwen ontvingen de prijs in Groningen uit handen van Marco van Basten. Een bezoek aan het FIFA-gala in Londen was niet mogelijk omdat Oranje dinsdag een WK-kwalificatiewedstrijd speelt tegen Noorwegen. ,,Jammer dat we er niet bij konden zijn'', zei Martens. ,,Maar het is een heel belangrijke wedstrijd. Met Van Basten is het toch mooi ingevuld en heb ik het samen met het team kunnen delen.'' Wiegman roemde haar speelster: ,,Allereerst heeft ze heel veel talent, maar ze wil ook keihard werken. En als je op het moment dat het moet, op het EK voor eigen publiek, zo kan presteren, verdien je deze prijs.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.