Terug

Volg Shownieuws

Lieke van Lexmond deelt 'verbluffend' dieetgeheim

Nieuws

17 juni 2024, 18:13

Lieke van Lexmond heeft haar huis aan het Vonderpark begin deze maand verkocht voor ruim 5 miljoen euro en kocht later een nieuw stulpje, voor 7 miljoen euro, aan de Keizergracht (zie video). Ondertussen is Lieke óók nog druk met haar afvalrace.

De afgelopen tijd gaat het veel over een soort BN'er-dieet (Dag Eén, voor 2499 euro een cursusdag en online coaching). Er is veel kritiek op dat dieet, maar voor Lieke werkt het. Dat vertelt ze in de LINDA. "Ik heb me er twaalf weken volledig op gestort en eerlijk, het resultaat is verbluffend. Ik ben tien kilo kwijt, heb de energie van een dertigjarige en slaap veel beter."

"Het kan dus echt dat je richting de overgang gaat en invloed kunt uitoefenen op de vorm van je lichaam. Ik heb de gewoonte van elke dag een glas wijn doorbroken, eet veel gezonder en ook lekker, doe vijf keer per week aan krachttraining en zet elke dag tienduizend stappen."

'Gelul'

"En bij het hockeyveld en de tennis sta ik in het weekeinde niet brak langs de lijn. Zo’n work-outprogramma had ik nooit kunnen doen met een vol medialeven. Ik had nu de tijd om mezelf een schop onder mijn kont te geven", vervolgt Lieke, die vindt dat haar dieet niet alleen voor rijke mensen te doen is. "Mensen zeggen dan: ‘Jij hebt makkelijk praten, jij kan het betalen’, maar dat is echt gelul." Want waar komt het volgens Lieke nou écht op neer? "Stop met snoepen en alcohol en begin met bewegen. Moet je kijken wat er dan gebeurt."

Tv-terugkeer

De actrice sluit een terugkeer naar het scherm niet uit, vertelt ze verder nog in het interview met LINDA. "Ik ben nu eventjes on hold en denk na over wat ik zou willen. Acteren blijft mijn liefde nummer één, daar sta ik zeker voor open. Maar als ik een rol aanneem, mag die verrassend anders zijn dan ik tot nu toe heb gedaan. Het mooie is dat ik, door de afstand die ik heb genomen uit de mediawereld, niet meer het verslavingsgevoel heb dat erbij hoort van altijd maar door moeten gaan." In de video hieronder vertelt Lieke hoe het nu met haar gaat.

Zo gaat het nu met Lieke van Lexmond
0:47
Zo gaat het nu met Lieke van Lexmond

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.