Terug

Volg Shownieuws

Lil' Kleine lacht om lockdown in Nederland vanuit Dubai

Lil' Kleine lacht om lockdown in Nederland vanuit Dubai

Nieuws

14 dec 2020, 15:44

Lil' Kleine geniet op dit moment in 'oranje gebied' Dubai met zijn gezin en vrienden van een vakantie. Op Instagram kan hij dan ook wel lachen om de Nederlandse lockdown...

"Vanavond zeven uur lockdown in Nederland, hé?" roept hij bij het zwembad naar een vriend. "Wat fijn. Fijn dat wij in Dubai zitten hey!" schreeuwt hij haast uit, voor hij in lachen uitbarst.

Jorik, zijn verloofde Jaimie en hun zoontje Lío vlogen vorige week naar Dubai. Officieel een oranje gebied, dus volgens de coronamaatregelen mag je daar alleen heen voor 'noodzakelijke reizen'.

Het is de tweede keer dat het gezin in Dubai is tijdens de coronacrisis. De vorige keer vlogen ze op 12 maart naar de luxueuze stad midden in de woestijn, vlak voor het met het coronavirus compleet uit de klauwen liep in Europa. "We zijn 12 maart hierheen gevlogen, toen de situatie nog niet zo ernstig was," zei Jaimie hier later over tegen Grazia. "We hadden nooit verwacht dat alles zou sluiten. Er is niets te beleven: de restaurants zijn dicht, de stranden gesloten, en vanaf acht uur ’s avonds mag je hier de straat helemaal niet meer op".

Jaimie zei de boel flink te hebben onderschat. "Velen met mij, denk ik, vooral mensen van onze leeftijd. Mensen zien ons hier lekker in het zonnetje op een tropische plek, maar beseffen niet dat wij ook gewoon thuis moeten blijven. En begrijp me niet verkeerd, we mogen echt niet klagen, we hebben het hier heel goed. Maar voor ons is het ook een heel andere vakantie geworden dan we voor ogen hadden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.