Terug

Volg Shownieuws

Linda de Mol verbaasd door bekende winnaar in Miljoenenjacht

Linda de Mol verbaasd door bekende winnaar in Miljoenenjacht

Nieuws

20 sep 2020, 23:14

Een oude bekende van Linda de Mol en menig tv-kijker pakte zondagavond een prijs in Miljoenenjacht. De presentatrice was zichtbaar verbaasd toen Esther Duller in de prijzen viel…

“Nee! Jij bent de Esther Duller van Big Brother! Dat ben jij toch?” zei ze toen Esther tot gelukkige winnares werd gekozen. Als Esther bevestigt dat ze lang geleden inderdaad Big Brother presenteerde, zegt Linda: “Nou, niet zo lang geleden. En bij RTL heb je heel lang gewerkt.”

De moeder van drie kinderen werd uitgekozen voor de publieksprijs en mocht de laatste koffer openen. Ze won een televisie en home cinema set. “Ik had het hartstikke leuk gevonden als je achter de desk had gestaan, maar je krijgt in ieder geval een cadeau”, gaf Linda haar nog mee. Esther presenteerde na Big Brother ook nog onder andere Ticket to Love, Van Kavel tot Kasteel en RTL Vandaag.

In de video bovenaan deze pagina is het leuke moment terug te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.