Terug

Volg Shownieuws

Linda Hakeboom draagt pruik voor covershoot

Linda Hakeboom draagt pruik voor covershoot

Nieuws

12 jan 2021, 14:08

Linda Hakeboom praat in de nieuwe &C zeer openhartig over haar borstkanker. De 35-jarige documentairemaakster maakte in augustus bekend dat ze heel erg ziek is en vertelt nu meer over deze heftige periode.

Ze staat op de cover van &C Magazine, het platform en magazine van Chantal Janzen. Eerder deze week post het platform een vage foto met de vraag wie er op de cover staat. Volgers proberen het te raden. Waar velen denken dat het gaat om Leontine Borsato, gaat het om Linda Hakeboom, die op de cover &C een pruik draagt.

Ze deelt via Instagram: "Dit was de eerste keer dat ik een pruik op kreeg voor een shoot. M’n eigen haar was inmiddels door de chemo gereduceerd tot een paar zielige strengetjes. Ik vond het best spannend allemaal, want zou ik me wel krachtig voelen? Maar toen ik ‘m eenmaal op had, voelde ik me juist zó badass! Na de shoot heb ik ‘m gekregen van lieve Floor. En nu loop ik er af en toe in het openbaar mee rond. Zo bijzonder om juist met dit verhaal de cover van dit mooie blad te mogen sieren", schrijft ze met een verdrietige emoji.

Powervrouw

"Ondanks dat ik op deze foto natuurlijk súperziek ben, voel ik me een powervrouw", vervolgt de presentatrice. "Dankjewel team, dat jullie me zo zelfverzekerd lieten voelen dat dit allemaal gelukt is." Ten slotte wil ze nog haar 'cheerleader' bedanken. "En last, but very not least: jij: lieve, lieve Chantal, dankjewel dat ik dit mocht doen en dat ik met m’n bekkie je cover mag sieren. Wat. Een. Eer. En dank voor het mooie gesprek in het blad én je constante support achter de schermen. Je bent een geweldige cheerleader, zet dat maar op je cv."

In het interview geeft Linda aan dat ze geduldiger en emotioneler is dan ze dacht. Ze durft door haar ziekte kwetsbaar te zijn, meer te delen en los te laten. Ze bekijkt van dag tot dag waar ze zin in heeft en wat haar een goed gevoel geeft. Naar de toekomst kijken vindt ze lastiger. Ze kunnen tegenwoordig veel op gebied van borstkanker. Die van haar is echter nog heel agressief.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.