Terug

Volg Shownieuws

Linda Hakeboom twijfelde lang over maken NikkieTutorials docu

Linda Hakeboom twijfelde lang over maken NikkieTutorials docu

Nieuws

28 dec 2020, 09:49

Voor Linda Hakeboom was het niet vanzelfsprekend dat zij een documentaire ging maken over Nikkie de Jager, beter bekend als YouTube-ster NikkieTutorials. "Aanvankelijk heb ik erg getwijfeld. Het verschil met andere projecten is dat ik altijd begin met iemand die ik niet ken. Nu lag op de loer dat ik voorzichter te werk zou gaan om onze vriendschap niet te verpesten", vertelt de documentairemaakster maandag in AD.

De twee zijn goede vriendinnen geworden sinds hun deelname aan het programma The Big Escape en dat maakte het voor Hakeboom ingewikkeld. Maar de vriendschap heeft uiteindelijk vooral voordelen gekend in de serie NikkieTutorials: Layers of Me, die vanaf maandag vier weken lang op YouTube te zien is. "Alles wat ik filmde was meteen intiem."

Hakeboom, die zelf midden in een periode van chemotherapie voor borstkanker zit, wil met haar documentaire "de andere kant" laten zien van het leven van influencers. "Het is niet altijd glitter en glamour, zoals mensen weleens denken."

Nikkie heeft haar ook geïnspireerd om op haar eigen sociale media kwetsbaar en open te zijn. Hakeboom houdt haar volgers daar op de hoogte van haar ziekte en ontwikkelingen. "Ik vond het spannend om zoiets privé’s te delen met de wereld. Maar vanaf het moment dat ik besloot op Instagram te vertellen dat ik voor een knobbeltje naar de dokter was geweest, kwamen er zóveel verhalen los. Ik wist toen meteen dat ik het goede had gedaan."

Linda Hakeboom maakt intieme serie voor LINDA
1:14
Linda Hakeboom maakt intieme serie voor LINDA

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.