Terug

Volg Shownieuws

Linda Hakeboom voelt soms angst bij pijntjes

Nieuws

14 apr 2022, 18:54

Linda Hakeboom is meer dan eens angstig dat de kanker in haar lichaam terugkeert. Bij pijntjes slaat de schrik haar soms om het hart, zo schrijft de documentairemaakster die herstellende is van borstkanker.

"Ik ben soms bang dat het terug is. Dat de kanker weer om zich heen aan het slaan is. Het idee dat het zomaar ineens weer kan gaan groeien is best een zware", aldus Hakeboom op Instagram. "Als ik een pijntje voel, kan ik dat niet meer negeren zoals vroeger. Een pijntje is niet meer licht, een pijntje weegt ineens zoveel als m’n leven. En dat is best zwaar."

"Want wat als het terug is?", vraagt Hakeboom zich af. "Hoe zal het voelen als dat moment zich ooit zal aandienen? Niemand kan mij zeggen of de chemo’s, bestralingen en operatie genoeg waren. Of er nog ergens een celletje ligt te wachten tot ‘ie weer aan kan vallen. Deze ziekte is een rotzak."

Het maakt het leven echter ook heel waardevol, vindt de 36-jarige Hakeboom. "Leven is zoveel meer dan je druk maken om iemand die je afsnijdt op het fietspad, dan chagrijnig te blijven op iemand die z’n karretje voor de jouwe duwde in de supermarkt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.