Terug

Volg Shownieuws

Linda Hakeboom weer naar het ziekenhuis

Nieuws

2 feb 2023, 15:50

Linda Hakeboom moet weer naar het ziekenhuis. De documentairemaakster laat op sociale media weten dat ze door de bestralingen die ze kreeg voor borstkanker haar schouder amper meer kan bewegen.

"Welkom in ‘de tank'", aldus Hakeboom op Instagram. "Ik ga tegenwoordig weer naar het ziekenhuis. Door de bestralingen heb ik zoals jullie weten erg last van mijn schouder, ik kan ‘m nauwelijks meer bewegen. Dit apparaat, die ik ‘de onderzeeër’ noem, moet ervoor zorgen dat weefsel dat door de bestraling kapot is gegaan weer herstelt."

Linda schrijft dat het een bizarre ervaring is en dat het veel tijd kost. "In totaal moet ik 40x naar het ziekenhuis en per keer ben ik er zo een halve werkdag mee bezig. Maar als het helpt, dan is dat het hartstikke waard!"

De documentairemaakster is al zo'n 30 keer geweest en voelt al vooruitgang. "Hopen maar dat t nog doorzet! In mijn stories heb ik nog iets meer gezet over hoe dit ding werkt. Veel liefs!" Eerder sprak Shownieuws Linda over een positieve uitslag na onderzoeken, dit alles bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.