Terug

Volg Shownieuws

Linda's Wintermaand komt terug

Nieuws

2 nov 2021, 13:21

Linda de Mol is druk bezig met een nieuw seizoen van Linda's Wintermaand. Dit vertelt ze aan Shownieuws na afloop van de première Alles op Tafel.

De presentatrice is op dit moment druk bezig met het zoeken van gasten en het verdiepen in deze gasten. Ze vertelt het in de video bovenaan de pagina. Vorig seizoen waren onder andere Mark Rutte en Martien Meiland te gast in de show. Wanneer de nieuwe show te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Alles op Tafel

Maandagavond ging de nieuwe film van Linda de Mol in première in het DeLaMar in Amsterdam. Met haar vaste kompanen, regisseur Will Koopman en scenarist Frank Houtappels, maakt de actrice het film. De opzet van Alles op Tafel is redelijk toneelmatig: één locatie, één avond, zeven acteurs. Zeven vrienden beloven een avond lang alle berichtjes op hun smartphone met elkaar te delen, met allerlei gevolgen van dien. "We draaiden de film in de coronalockdown", vertelt De Mol. "Het was heel gezellig om avond aan avond aan tafel te zitten en te doen alsof we ons nog in het gewone leven bevonden. Buiten de set moesten we echter heel streng zijn en ervoor zorgen dat we niemand anders zagen om de bubbel te handhaven." Op de set werd een heel streng ‘coronaregime’ gehanteerd. "We zijn allemaal om de vijf, zes dagen getest; ik ben dat wattenstaafje in mijn neus inmiddels bijna normaal gaan vinden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.