Terug

Volg Shownieuws

Liza Sips deelt babybuik in lingerie

Liza Sips deelt babybuik in lingerie

Nieuws

1 mei 2018, 14:02

Liza Sips staat af en toe vol verbazing te kijken naar haar snelgroeiende babybuik. De actrice is momenteel 25 weken in verwachting van een dochter en showt nu vol trots haar 'bump' in lingerie!

''Lief meisje, wat groei je hard! Ik moet er af en toe écht even bewust bij stilstaan dat ik momenteel in verwachting ben (al 25 weken)! Jouw broer, werk én de verhuizing zorgen ervoor dat de tijd om vliegt, maar gelukkig ben jij er om me in ieder geval een paar keer per dag goed 'wakker' te schoppen. You go, girl!! Gelijk heb je! Wij kunnen niet wachten tot je ons gezinnetje compleet komt maken!'' schrijft ze bij het mooie kiekje.

In januari liet Liza via haar vlog weten in verwachting te zijn van haar tweede kindje (zie video). Liza en Ralph zijn sinds begin 2013 samen en sinds vorig jaar verloofd. In april 2016 verwelkomden de twee zoontje Jonah.

https://www.instagram.com/p/BiO9itrhG7O/?taken-by=lizasips

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.