Terug

Volg Shownieuws

Liza Sips onthult de details van haar 'droom bruiloft'

Nieuws

16 dec 2022, 19:05

Eerder zagen we al dat Liza Sips ten huwelijk was gevraagd door haar liefde Ralph Manheim. En via een Instagram Q&A onthult de actrice nu bijzondere details over de privéaangelegenheid.

Liza Sips is erg druk, want de bruiloft zal al over 2 maanden plaatsvinden.... In februari 2023 zal ze in het huwelijksbootje treden met zakenman Ralph Manheim. Voor het stel is de maand februari extra bijzonder. Op Instagram zei Liza dan ook "Dan vieren we meteen onze 10 jarig jubileum"

Kinderen

Volgers zijn ook erg benieuwd wat de rol van haar super schattige kinderen Charlize en Jonah wordt.... Op deze vraag antwoorde Liza: “In mijn droomwereld draagt Charlize een klein mandje en strooit zij prachtige bloempjes, Jonah stapt stoer naar voren en brengt ons de trouwringen. Tranen over onze wangen… Maar de kans is natuurlijk aanwezig (en heel groot!) dat dit precies níet gaat gebeuren. En weet je, dat is hélemaal oké! Grootste rijkdom is dat ze erbij zijn en wij dit met hen mogen delen", schrijft de actrice.

Winter wonderland

Tot slot sluit Liza haar Q&A af met de vraag: Waarom ze in de winter gaan trouwen? Het antwoord van de actrice is dat ze van de winter houd: "Alles is dan zo mooi en prachtig en gezellig! Ook zijn wij de week van de bruiloft precies 10 jaar samen, dus dat was een mooi symbolisch extraatje!" De actrice gaat verder: "Onze eerste bruiloft stond gepland in de zomer van 2020, maar ja... Corona. Stekker eruit getrokken en volledig opnieuw gepland en nog leuker om het dus helemaal anders te doen.

Eerder was Liza Sips, die ook één van de deelnemers van Expeditie Robinson was dit seizoen te gast bij het programma Allures van RUMAG. Zij vertelde hier over haar ervaringen op het eiland en natuurlijk over de juice... Zie de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.