Terug

Volg Shownieuws

Loreen had medelijden met songfestivalduo Mia en Dion

Nieuws

15 apr 2023, 12:48

De Zweedse zangeres Loreen had medelijden met Mia Nicolai en Dion Cooper, de Nederlandse songfestivalinzending, na hun livedebuut in Madrid. Dat vertelde ze vrijdagavond in de RTL-talkshow Beau. Na het optreden van het duo was er vooral online veel kritiek. Kijkers vonden dat Mia en Dion hun nummer Burning Daylight niet zuiver zongen.

AVROTROS liet in een reactie op de kritiek weten dat er onder meer problemen waren met de zogeheten in-ears, de oordopjes die artiesten op het podium dragen. Loreen, die in 2012 het Eurovisie Songfestival won met haar hit Euphoria, beaamt dat de technische omstandigheden "vrij slecht" waren in Madrid. Bekijk het gesprek hierover aan de Shownieuwstafel bovenaan de pagina.

Zielig

Over Nicolai en Cooper zegt zij dat de twee "goed kunnen zingen". "Het zijn goede zangers, maar ze hoorden zichzelf gewoon niet op het podium", aldus Loreen. "Ik vond het zielig voor ze, maar zo slecht was het niet. Het gaat om de energie", zei ze.

Liverpool

Loreen doet dit jaar opnieuw mee aan het songfestival, dat in Liverpool gehouden wordt. Met haar nummer Tattoo maakt de zangeres volgens de bookmakers de meeste kans om er met de winst vandoor te gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.