Terug

Volg Shownieuws

Loretta reageert op 'vijandige' sfeer Koffietijd-gast Aaf

Loretta reageert op 'vijandige' sfeer Koffietijd-gast Aaf

Nieuws

2 feb 2021, 13:43

Loretta Schrijver en Aaf Brandt Corstius hebben waarschijnlijk nog iets uit te praten. Aaf was vorige week met Marc-Marie Huijbregts te gast in het programma Koffietijd, maar ze vond de sfeer daar nogal "vijandig", onthult Aaf in een podcast met Huijbregts. Loretta zegt in een uitgebreide Facebookvideo dat ze dat jammer vindt om te horen.

De Koffietijd-presentatrice vroeg zich tijdens het programma gekscherend af wie er eigenlijk op de mening van Aaf zat te wachten, maar dat viel niet in goede aarde bij de schrijfster. "Ik denk dat Aaf nog wel een flink stootje kan hebben, want het is toch best een pittige tante", vertelt Loretta in de video. "Maar blijkbaar niet. Ze is toch iets gevoeliger dan ik gedacht had."

De presentatrice zegt het jammer te vinden dat Aaf zich niet prettig voelde bij Koffietijd en dat dit niet haar bedoeling was. "Een grap kan ook wel eens verkeerd vallen van mijn kant."

De podcast met Aaf Brandt Corstius en Marc-Marie Huijbregts is hier te beluisteren en het bewuste fragment is vanaf 07:25 te horen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.