Terug

Volg Shownieuws

Loretta Schrijver over afscheid: 'Ik zie tegen dit soort dingen op'

Nieuws

20 mei 2023, 09:57

Loretta Schrijver wil zich, nu Koffietijd stopt, hetzelfde voelen als dat ze normaal gesproken doet wanneer een seizoen van het programma eindigt. Dat vertelde de 67-jarige presentatrice vrijdagavond bij Jinek. Daar was zij samen met andere presentatoren van het programma te gast om te praten over het ochtendprogramma, dat 26 mei voor het laatst op televisie te zien is.

Op de vraag of de presentatoren van het programma opzien tegen het einde van de ochtendshow, antwoordde Schrijver: "Nou, ik zie tegen dit soort dingen op. Ik zie tegen vanavond op. Dan is het ineens een afscheid, dan wordt het ineens iets tastbaarder."

De maand mei "is altijd de maand dat het seizoen afloopt", vertelde Schrijver. "Dat je denkt: o lekker, we gaan nou lekker genieten van even niks doen. Niet vroeg opstaan enzo." Dat wil Schrijver nu nog, legt ze uit. "1 september worden we dan wel weer wakker van: het gaat niet door."

Stoppen

RTL maakte in november bekend dat Koffietijd zou gaan stoppen. "Het programma bereikt helaas niet meer voldoende kijkers", stelden initiatiefnemers de Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij in een verklaring.

Het ochtendprogramma, momenteel gepresenteerd door Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland, was voor het eerst in 1994 te zien met Hans van Willigenburg en Mireille Bekooij. Het programma stopte toen in 2001, om in 2010 weer terug te keren op de buis.

Ziek

Loretta Schrijver is recentelijk ernstig ziek geweest wegens kanker, ze was hierdoor enige tijd niet te zijn bij Koffietijd. Uiteindelijk keerde ze terug, meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.