Terug

Volg Shownieuws

Loretta Schrijver veranderde naam hond om pikante reden

Nieuws

3 okt 2022, 23:28

Loretta Schrijver heeft haar hondje al na een week een andere naam gegeven. Ze kwam erachter dat de naam van het beestje zorgde voor nogal ongemakkelijke situaties...

Het hondje kwam namelijk naar Nederland met de naam Clara. "Op een gegeven moment zei ik: ze heet Clara. Klaar. Punt. Claartje."

De naam moest echter al snel worden veranderd. "Dat hebben we ongeveer een week volgehouden. Dan wordt het Claartje. Klaar. Kom Claartje. Kom maar klaar!"

Lachend vervolgt Loretta: "Kom klaar. Dat kan dus niet. Ik heb het Quinty (Trustfull, red.) helemaal onbevangen horen zeggen en toen dacht ik: nee, dit kan ik niet maken om dat andere mensen ook te laten zeggen." Het beestje heet inmiddels Zorra.

In de video bovenaan de pagina zie je het hilarische verhaal. Dinsdagavond 4 oktober zal ze in Shownieuws nog meer vertellen op Dierendag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.