Terug

Volg Shownieuws

Louisa heeft na heftige familieruzie voor gezin gekozen

Nieuws

20 nov 2019, 23:09

Het was woensdag 20 november Internationale Transgender Gedenkdag. Voor het bekende transgenderkoppel Louisa en Rowan is dat altijd een belangrijk moment om stil te staan bij hun eigen strijd om openlijk zichzelf te kunnen zijn.

''Ja, ik weet dat het vandaag Internationale Transgender Gedenkdag is en daarom denk ik aan die momenten dat ikzelf een zwaar leven heb gehad,'' vertelt Louisa aan Shownieuws. Maar ik ben er nog. Er zijn heel veel transgenders in andere landen die worden verbrand of opgehangen of gediscrimineerd hun leven lang. Het is gewoon vreselijk.

Louisa's bloedeigen familie denkt daar volgens haar anders over. Dat wordt duidelijk als hun zoontje Mikai wordt geboren dankzij een anonieme zaaddonor. ''Daarop heeft mijn vader ook gezegd: 'Dat ga ik niet accepteren. Het is niet je bloed.' Nou, toen heb ik gezegd, nu is het zat. Ik kan wel blijven smeken om te hopen dat we normaal met elkaar omgaan. Mijn emmertje is gewoon overgelopen en ik heb nu voor mijn eigen gezin gekozen.''

Echtgenoot Rosanna is vlak na diens bevalling met operaties begonnen aan de borsten en buik en gaat nu door het leven als Rowan. ''We hopen dat er een geslachtsverandering bijkomt. Alleen die operatie is nog niet 100% goed, dus daar willen we nog heel even mee wachten. Maar als het allemaal meezit, dan heeft Rowan straks een flinke anaconda hangen, hahaha!'' Het hele interview is bovenaan deze pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.