Terug

Volg Shownieuws

Louisa Janssen deelt foto van jaren geleden

Louisa Janssen deelt foto van jaren geleden

Nieuws

20 juni 2020, 14:28

Realityster Louisa Janssen heeft op haar Instagram een foto van alweer negen jaar geleden gedeeld.

Ook zet ze er een foto van 2020 naast, zodat het verschil goed te zien is. Op de foto van nu is duidelijk te zien dat ze weleens heeft laten sleutelen aan haar gezicht. Haar wenkbrauwen staan nu ietwat hoger en haar lippen heeft ze voller laten spuiten.

Ook enkele volgers is het verschil opgevallen: "Sorry meis maar ik vind je wenkbrauwen te hoog bij je, voor de rest leuke meid hoor", "Mooi verschil je neus! Maar je lippen vind ik too much", "Je neus is zo mooi geworden. Vond je lippen mooier op de oude foto", "Ik vind je op beide foto’s prachtig en dat ben je ook! Je moet doen waar jij je goed bij voelt en gelukkig van wordt! ❤️❤️❤️" en "Wat een verschil netjes hoor" wordt er geschreven.

https://www.instagram.com/p/CBpwgSygfpb/

Overigens deelt Louisa wel vaker foto's uit de oude doos. Eerder liet ze al zien hoe ze voor haar transitie er als jongen uitzag.

https://www.instagram.com/p/B_PBDWVAWAg/?utm_source=ig_embed

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.