Terug

Volg Shownieuws

Louisa Janssen emotioneel op verjaardag

Nieuws

20 feb 2020, 10:33

Transgender Louisa Janssen is jarig. Ze is 35 jaar en geworden en op Instagram staat ze emotioneel stil bij haar verjaardag.

Ze schrijft: "Eerlijk, ik had nooit verwacht dat ik de 35 zou halen, mag ik dat even zeggen. Ik zei vroeger als jongetje: 'Ik word niet ouder dan 26; dan ben ik: of kapot gevonden in de greppel of half dood in een kelder met een naald in mijn poot!' Wat mag ik blij zijn met mijn man! Dat hij me als 15-jarig jongetje opving! Niemand zag me staan, niemand wilde me, iedereen vond mij een raar vies mannetje, maar Rowan pakte mij met open armen. En kijk: 20 jaar verder nog steeds samen als een mooi gezin! Dankzij jou ben ik er nog schat ❤ en dankzij jou kunnen alle mensen nog genieten van mijn humor! En het belangrijkste is: Dankzij jou ben ik een moeder voor ons mooie kindje ❤"

Shownieuws sprak Louisa in november op Internationale Transgender Gedenkdag nog uitgebreid over haar heftige jeugd (zie video hierboven).

https://www.instagram.com/p/B8xyCsaAkQG/

Louisa en haar man Rowan zijn uitgegroeid tot het bekendste transgenderkoppel van Nederland. Samen met hun zoontje Mikai stelen ze de show in hun realityserie op TLC. De brunette werd geboren als Lowieke op een Limburgs woonwagenkamp, maar had al snel door dat ze zich meer meisje voelde. Rowan werd geboren als Rosanna in Venlo, hij voelde zich in tegenstelling tot Louisa juist altijd meer man dan vrouw. En waar Rowan op alle steun van zijn familie kon rekenen, stond Louisa er helemaal alleen voor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.