Terug

Volg Shownieuws

Louisa Janssen laat eigen transformatie zien

Louisa Janssen laat eigen transformatie zien

Nieuws

14 apr 2020, 10:14

Realityster Louisa Janssen heeft op haar social media een foto gedeeld van haar eigen transformatie. In de afgelopen jaren heeft ze behoorlijk wat gesleuteld aan haar uiterlijk, en dat is ook terug te zien...

Tussen de foto's zit vier jaar verschil, zo laat Louisa weten bij de post: "2016 (L) 2020 (R)", schrijft ze erbij. Opvallend is dat veel van haar volgers haar look uit 2016 mooier vinden. Zo zijn enkele reacties bijvoorbeeld: "Ik vind je eerlijk mooier links!", "Links is veel zachter, vrouwelijker en mooier", "Ja hoor de linker is veel mooier.....je kijkt zo vreselijk boos op die andere, zou er bijna bang van worden" en "Eerlijk.. links veel mooier. Alleen is je neus rechts beter maar je wenkbrauwen gaan steeds hoger..." 

https://www.instagram.com/p/B-85S4tgWRK/

Heftige ingreep voor Louisa

Eind december onderging Louisa nog een heftige ingreep aan haar lichaam. Zo kreeg ze een liposuctie en vertelde ze aan Shownieuws over haar ervaring. “Ik heb een lipolaser gedaan voor mijn onderkin. Ik ben natuurlijk heel veel aangekomen door de hormonen enzo, en natuurlijk een Big Mac op zijn tijd”, vertelde de realityster. Dat was overigens niet de eerste ingreep die Louisa aan haar lichaam of gezicht heeft gedaan, en ze heeft dan ook een vaste dokter. “Ik heb een vaste dokter, hij is de enige die aan mijn gezicht mag knutselen, ik kom er nu al vier jaar.” Hieronder zijn beelden van de ingreep terug te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.