Terug

Volg Shownieuws

Love Island-Cas geeft toe: 'Ik ben niet netjes geweest'

Nieuws

18 nov 2022, 16:06

De relatie tussen 'Love Island'-winnaars Jotti Verbruggen en Cas Hooijer is officieel voorbij. Cas bevestigt dit na een hoop geruchten op juicekanalen. Ook geeft hij eindelijk zijn schuld hierin toe.

Een tijdje geleden gingen op verschillende juicekanalen verhalen rond dat Cas niet trouw zou zijn geweest aan zijn vriendin Jotti. De winnares bevestigde dat ze een punt achter de relatie zou hebben gezet. De reden hiervan was nog onduidelijk. Cas maakte vlak na de breuk kenbaar dat 'vreemdgaan niet aan de orde' was, maar nu blijkt het toch anders te zitten.

Niet netjes

Cas bevestigt nu aan een juicekanaal dat hij inderdaad weer vrijgezel is en geeft zichzelf hiervan de schuld. "Ik ben niet netjes geweest en heb niet daadwerkelijk laten zien hoe gek ik op haar ben", aldus Cas. "Daarin zijn die berichten gewoon de druppel geweest", verwijst hij naar zijn geopenbaarde, flirterige gesprekken met andere vrouwen. Het lijkt erop dat hij deze eerder niet als vreemdgaan heeft gezien en nu dus wel.

Eerder kreeg deze ex-Love islander een baby. Bekijk gauw de beelden hierboven als je wil weten wie!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.