Terug

Volg Shownieuws

Love Island-Donny betrokken bij heftig verkeersongeval: 'Met de schrik vrijgekomen'

Nieuws

30 okt 2023, 13:15

Donny, die je kunt kennen van zijn deelname aan het populaire programma Love Island is afgelopen weekend met 'de schrik vrijgekomen' na een auto-ongeluk (zie video), dat laat de realityster weten via Instagram.

Op Instagram deelt Donny foto's van zijn auto, die flink is toegetakeld. Bij de foto's schrijft hij: “Met de schrik vrijgekomen vannacht.”

Artikel gaat verder onder deze story.

'Vol tegen ons aan'

In de story daarna komt Donny met uitleg van het ongeluk: “Na een gezellige avond zat ik in de auto bij te praten met mijn beste vriend Noen. Terwijl we geparkeerd stonden, scheurden er twee auto’s voorbij, elkaar uitdagend om te zien wie er sneller was.”

En gaat Donny verder: “Een van hen verloor de controle over het stuur en reed vol tegen ons aan. De bestuurder is opgepakt omdat hij te veel had gedronken. Wat als mijn vriend net op dat moment uit was gestapt?”, aldus Donny die een ander scenario schetst.

“Gelukkig zijn we er goed van af gekomen, al hebben we beiden wel last van onze rug en heupen.” Donny sluit zijn story af met de woorden: “Koester elke dag!”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.