Terug

Volg Shownieuws

Love Island'ers Joan en Mert: 'We hadden het moeilijk'

Love Island'ers Joan en Mert: 'We hadden het moeilijk'

Nieuws

17 dec 2020, 13:57

Joan en Mert van Love Island plaatsen elke week een vlog op hun YouTubekanaal. In de nieuwe video vertellen de publiekslievelingen - die ook nog eens de serie wonnen - openhartig over hun relatie. Zo zou deze niet altijd rozengeur en maneschijn zijn.

In de vlog is te zien hoe het stel een kaartspel heeft gekocht met vragen over de liefde. Eén van die vragen luidt: wanneer waren jullie als stel op je best en wanneer waren jullie het minst een team? Joan geeft gelijk eerlijk toe dat de twee even in een dipje zaten. "Kijk, het ziet er natuurlijk altijd heel leuk uit tussen ons, maar het is niet altijd koek en ei hoor."

Joan vervolgt: "Ik ben gewend om alleen te zijn. Dus we moeten ook gewoon even aan elkaar wennen."

Gelukkig hebben de twee er een goed gesprek over gehad en lijkt het nu weer de goede kant op te gaan. "Het is goed dat we hier over kunnen praten en dat verbetert onze band alleen maar. We zijn altijd eerlijk”, sluit Mert af. Het fragment uit de vlog is in de video bovenaan dit artikel te zien.

Bron video: YouTube / Joan en Mert

Bron foto: Instagram / Joan Pronk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.