Terug

Volg Shownieuws

Lucille Werner is Joop van den Ende eeuwig dankbaar

Lucille Werner is Joop van den Ende eeuwig dankbaar

Nieuws

2 juli 2023, 17:25

Lucille Werner is televisieproducent Joop van den Ende "eeuwig dankbaar" voor het vertrouwen dat hij in haar had. Dat vertelt de voormalige Lingo-presentatrice en politica aan het AD. "Ik was de eerste op tv met ingewikkelde benen."0

Werner dacht "als klein meisje" wel eens: "jeetje, wat moet ik gaan doen als ik groot ben?" vertelt ze aan de krant. "Welke kansen krijg ik dan? Op de middelbare school werkte een vriendinnetje bij een Argentijns steakhouse in de bediening. Dat wilde ik ook. Maar dat vond de eigenaar geen goed idee: mijn dienblad kon gaan schuiven. En wat zouden de klanten daarvan vinden... Hij durfde het niet aan."

Toen Werner, die twee jaar geleden namens het CDA plaatsnam in de Tweede Kamer, haar idool Madonna vroeger op televisie zag optreden, wilde ze dat ook. "Ik zie me nog op mijn slaapkamer oefenen, met een vulpen als nepmicrofoon. Het enige applaus kwam van de muren, de danspasjes kwamen niet uit de verf. Maar ook dat heeft er nooit toe geleid dat ik mijn dromen opzij zette. Ik had - en heb nog steeds - een onbedwingbare liefde voor de bühne."

Van den Ende geloofde in haar. "Ik mocht een screentest doen en dacht nog: die man heeft natuurlijk geen idee hoe ik loop. Naderhand zei hij: Nu denk je misschien dat die handicap van jou zich tegen je keert, maar er komt een dag dat jouw beperking in je voordeel gaat werken. Voor het vertrouwen dat hij mij gaf, zal ik Joop voor eeuwig dankbaar blijven."

Voor het laatste nieuws over nationale en internationale sterren kijk je elke dag naar Shownieuws op SBS6. In de video hieronder zie je de meest recente aflevering.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.