Terug

Volg Shownieuws

Lucille Werner verrast Wopke Hoekstra in Shownieuws

Lucille Werner verrast Wopke Hoekstra in Shownieuws

Nieuws

6 mrt 2021, 10:12

CDA-lijsttteker Wopke Hoekstra was vrijdagavond studiogast in Shownieuws. De politicus was uitgenodigd in het kader van de verkiezingen. Naast een heel openhartig gesprek over zijn studententijd en zijn grote liefde Liselot werd hij ook verrast met een videoboodschap van Lucille Werner.

De voormalig Lingo-presentatrice sprak Wopke op ludieke wijze toe: "Dag Wopke, hier is jouw nummer tien. Wat ontzettend leuk dat je vanavond in Shownieuws zit. En als je dan in Shownieuws zit, willen de mensen natuurlijk weten: wat is de showy kant van Wopke Hoekstra?" En Lucille onthulde die ook: "Ik heb Liselot gebeld en wat ze me vertelde… Rode oortjes. Ik noem: Armin van Buuren, ik noem Tiësto. Je hebt regelmatig, tot diep in de nacht, samen met Liselot op deze muziek gedanst. En wat nou zo goed uitkomt: als jij straks premier bent, dan deel jij deze hobby en deze muziek samen met de koning. Dat is goed nieuws."

Het hele geprek met de CDA-leider en zijn reactie op de videoboodschap van Lucille Werner is in de video bovenaan het artikel te zien.

De komende periode zullen Lilianne Ploumen en Mark Rutte nog aanschuiven bij Shownieuws. Afgelopen week was ook Jesse Klaver te gast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.