Terug

Volg Shownieuws

Lucy Woesthoff: 'Moeilijk om vrij en eerlijk gedachten te delen'

Nieuws

9 feb 2022, 21:27

Lucy Woesthoff bekent in haar Instagram-betoog dat ze het moeilijk vindt om haar gedachten vrij en eerlijk te delen met anderen. De schrijfster probeert zich, waar mogelijk, online kwetsbaar op te stellen.

"Ik vind het moeilijk om vrij en eerlijk mijn gedachten te delen. Je zou het misschien niet verwachten, maar de kwetsbare waarheid is, dat ik iemand ben die authentiek wil communiceren, maar die ook een angst heeft om verkeerd begrepen te worden en een allergie voor disharmonie", begint Lucy haar betoog.

Ze vervolgt: "Ik wil graag werken aan deze 'weak spot'. Ik stel mezelf vragen: waarom voelt het zo ongemakkelijk voor mij om verkeerd begrepen te worden? (ego?) En waarom voel ik überhaupt de behoefte om mijn mening over dingen te delen? (ook ego?) Ik heb blijkbaar nog veel te leren", aldus de openhartige schrijfster.

Geëmigreerd

Lucy en Dinand zijn in 2021 naar Spanje geëmigreerd om een nieuw bestaan op de bouwen op Ibiza. De twee hadden naar eigen zeggen behoefte aan "een simpeler leven" sinds de coronapandemie uitbrak. De lockdown was voor de schrijfster en de Kane-zanger naar eigen zeggen een grote omslag, die nieuwe inzichten in hun leven gaf. Wat zij hiermee bedoelen is in de video bovenaan de pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.