Terug

Volg Shownieuws

Luisteraars leven massaal mee met racefietsloze Carolien Borgers

Luisteraars leven massaal mee met racefietsloze Carolien Borgers

Nieuws

11 sep 2020, 09:50

Luisteraars en fans van NPO-coryfee Carolien Borgers hebben via sociale media massaal hun medeleven betuigd over haar verdwenen nieuwe racefiets. Dat vertelde zij vrijdag in haar programma 't Wordt nu laat. Borgers meldde eerder deze week dat haar fietsenmaker per ongeluk haar oranje racefiets, een dierbaar verjaardagscadeau, had verkocht.

Veel mensen lieten weten het heel naar te vinden voor Borgers dat zij nu haar fiets kwijt is. "Heel lief hoe mensen mij willen helpen bij het vinden van een nieuw exemplaar, of voorstellen een onderzoek naar de verdwijning in te stellen", vertelde de dj geroerd. Ook kreeg zij het aanbod dat een luisteraar haar tijdens een rendez-vous wel wilde leren "hoe je een bandje moet wisselen".

Mocht de verdwijning van de fiets ooit het plot worden van een Nederlandse politieserie, dan zou Angela Schijf haar mogen spelen, voegde Borgers daar nog aan toe.

De cabaretier en radiomaakster had de racefiets in juni gekregen voor haar 37e verjaardag en was er heel blij mee. Maar omdat de voorband lek was, bracht zij hem naar de fietsenmaker in haar straat. Een medewerker die niet wist dat de fiets ter reparatie in de winkel stond, verkocht deze vervolgens aan een onbekende vrouw.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.